Fantastische dag van de Zomercup finale

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 15:19

Wauw, wat was het een geweldige dag, vele vrijwilligers zijn de week ervoor al druk in de weer geweest om alles in goede banen te leiden. Op de dag zelf was iedereen ook vroeg uit de veren om zich klaar te maken voor een top dag. En dat is goed gelukt ook. We begonnen in de ochtend met voorbereiden en daarbij vele bakken koffie. Al vroeg kwamen de eerste deelnemers het terrein op, ze hadden er duidelijk veel zin in. Het springkussen voor de kinderen werd opgezet en daar werd gelijk goed gebruik van gemaakt, en zorgde voor de hele dag voor extra speelplezier. 

 

 

Om 10.00 kwam de wethouder van sport van de gemeente Gouda: Michiel Bunnik op de koffie, en na wat gesprekken met bestuursleden liepen zij naar het startveld voor de "onthulling" van de elektrische crossmotor Stark Varg. Vincent reed er een proefronde en daarna de training mee, wat een belevenis, zoveel kracht en toch zo stil.

 

Daarna begonnen de tijdstrainingen en de wedstrijden, alles werd weer professioneel door de speaker verteld door de vertrouwde stem van Jan Raats. Gelukkig weinig tot geen valpartijen, dus team EHBO kon rustig aan doen. Toen de uitslagen bekend waren zijn de prijzen uitgedeeld aan de winnaars en daarna volgde een heerlijke barbecue verzorgd door slagerij Markus uit Gouderak. Daarna volgde een leuke muziek-feestavond.

 

Jan Raats kon er geen genoeg van krijgen en heeft nog in de avond een optreden gegeven met allerlei Hollandse hits, en tussendoor kwam er nog een verrassings optreden van zanger Chicco. 

 

Team EHBO bedankt! Baanmedewerkers bedankt! Kantine team bedankt! En de rest van onze vrijwilligers bedankt!

En een speciaal bedankje voor alle rijders en supporters, zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!

Prachtig weer heeft er ook voor gezorgd dat het een geweldige dag is geweest. 

 

PS: heb jij foto's die we hier mogen delen van deze finale feestdag? Stuur ze gerust in, dan maken we er een mooi online album van

 

Youtube filmpje van rijder Ed Akkerman

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.