Ledenportaal

Gepubliceerd op 4 maart 2024 om 19:55

Ben je clublid bij MCC Holland, wil je lid worden, of kom je zomaar eens trainen? Dit is het portaal waar je dat allemaal kunt regelen.

 

Wij gaan dit portaal voor onze administratie uitgebreid gebruiken, dus vragen we aan iedereen die bij MCC Holland komt rijden om je gegevens hier bekend te maken of te controleren. Als je niet zo 'digitaal' bent kun je het ook nog gewoon aan één van de medewerkers vragen en zij zorgen dan dat je netjes in het portaal komt.

 

Maak voordat je komt rijden je account aan (als je die nog niet hebt). Dan kunnen we je op de club snel inschrijven voor een training of wedstrijd.

Inloggen doe je middels je e-mail adres wat je bij ons hebt opgegeven.

 

Binnen het ledenportaal kan je je inschrijven voor komende trainingen en wedstrijden en de betaling (iDeal) alvast doen zodat je niet contant hoeft te betalen op de baan. Ook als je geen clublid bent kan je de betaling voor een training van te voren doen. Contant betalen of pinnen op de club blijft altijd mogelijk.

Meld je bij een medewerker zodra je op de club komt, zodat we weten wie er aanwezig is (dat zijn we verplicht).

p.s.

Ieder die komt rijden moet in het bezit zijn van een KNMV motocross (minimaal "basis sport") licentie en deze dient bij iedere aanmelding op de club opnieuw getoond te worden.